Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας

12 Μάιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό εδώ στην περιοχή μας ισχυρίζονται ότι το Σαββατιάτικο ντέρμπι μέσα στον Ίασμο είναι σαν τελικός. Δεν θα διαφωνήσω, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Είναι βέβαια ένα ματς που θα καθηλώσει σχεδόν όλο τον κόσμο, ιδίως εκείνης της περιοχής. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι για την ομάδα που ενδεχομένως θα ηττηθεί θα χαθεί ο κόσμος αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν και άλλοι αγώνες μπροστά που μπορεί να ρεφάρει. Αν και μεταξύ μας όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, αλλά μέχρι τότε ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι. Όλη αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε ακούσαμε διάφορα που μερικά από αυτά δεν συνάδουν με το ευ αγωνίζεστε και ιδίως με την ιστορία των δυο συλλόγων.
Τα νευρά όλων είναι τεντωμένα όλων και μερικές φορές αυτά που λέγονται είναι πέραν κάθε λογικής. Ακόμη και με μας τα έβαλαν για τον τρόπο που γράφουμε τα pre game. Ακόμα και ένα «κόμμα» παραπάνω να βάλουμε στην στήλη μιας ομάδας μπορεί κάποιους να τους κάνει να δυσανασχετήσουν , πράγμα που δεν καταλαβαίνουμε αφού εμείς δεν είμαστε σε κανενός καράβι. Αυτό βέβαια είναι το soft κομμάτι.
Μακάρι στην συνέχεια του άρθρου μετά τον αγώνα όλα να έχουν κυλήσει με την καλύτερη διαφήμιση προς τα έξω. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι αλλά δεν τελείωσε και ο κόσμο ρε παιδιά. Πάνω από όλα η υγεία του καθενός και η ακεραιότητά του. Ας μείνουμε σε αυτό και για ακόμα μια φορά ας κερδίσει το τοπικό μας ποδόσφαιρο. 
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τα λέμε αθλητικά