Όλα ανοικτά για την κορυφή

21 Μάρτιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
Ένα από τα πιο συναρπάστηκα πρωτάθλημα πραγματοποιείται φέτος στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Αν και απομένουν τρείς αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια , οι τέσσερις ομάδες που είναι κοντά στην κορυφή έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους ότι μπορούν να καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα την σεζόν 2016-17. Μ.Αλέξανδρος, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών θα κονταροχτυπηθούν για μια θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική. Ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναμένει με ανυπομονησία την διαδικασία των play off όπου εκεί θα γίνουν, όπως φαίνεται, τρομερά πράγματα.
Ενδεχομένως να δούμε τις ομάδες ή κάποιες από αυτές να παλεύουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για το πολυπόθητο εισιτήριο. Και αυτό το λέμε διότι αυτή  την εποχή οι  παραπάνω ομάδες είναι ικανές για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο φορμαρισμένος Ίασμος θα βγει πρώτος ή το Κόσμιο θα συνεχίσει στην μέτρια απόδοση του τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Δόξα έχει μπει για τα καλά στο κόλπο και μάλιστα έπειτα από την μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Ελπίδας. Αυτά τα ματς  χρειάζονται να έχεις εμπειρία από τέτοια καυτά παιχνίδια κάτι που έχει η ομάδα του Χαριτόπουλου από τα πολλά χρόνια στην Δ’ Εθνική , τότε.
Μακάρι και στο τέλος του πρωταθλήματος να μιλούμε για ωραία παιχνίδια και ωραίες αναμετρήσεις που θα διαφημίζουν το πρωτάθλημα της ΕΠΣ. Μακάρι να υπάρχουν ήρεμα ματς χωρίς αναταραχές, μέσα ή έξω από τα γήπεδα ή ακόμα περισσότερο χωρίς να βρίσκονται κάποιοι να επιφορτίζουν τα παιχνίδια χωρίς λόγο. Ας κερδίσει ο καλύτερος αλλά και το ποδόσφαιρό μας.
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τα λέμε αθλητικά