-->

Μεχμέτ Ομέρ: Ο Σάββας είναι σαν ο μεγάλος αδερφός μου

08 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από την διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου σε όσα  είπε ο τεχνικός κ. Σάββας Αϊβάζης με την αποχώρησή του από το σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι χθες ο προπονητής ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους της φετινής πορείας του Μέγα στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής. Σήμερα ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου μας εξέφρασε τον θαυμασμό αλλά και την ικανοποίηση του για την συνεργασία αυτή. Αναλυτικά ανέφερε.
"Είμαστε ευχαριστημένοι για την συνεργασία που είχαμε φέτος με τον Σάββα Αϊβάζη. Από την αρχή και μέχρι το τέλος είχε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Πρώτοι στην κανονική περίοδο αλλά και φιναλίστ του τελικού κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Για τον πρόεδρο κ. Μεχμέτ Ομέρ θα μείνει αξέχαστη αυτή η συνεργασία με τον ίδιο να τον θεωρεί ως μεγάλο αδερφό. Μπορεί οι δρόμοι μας να χώρισαν αλλά να ξέρει ο ίδιος Σάββας Αϊβάζης ότι η πόρτα του Μέγα θα είναι πάντα ανοιχτή διότι πέραν ότι είναι καλός προπονητής είναι και εξαιρετικός ως άνθρωπος. Δυστυχώς στην ζωή υπάρχει και το τέλος που στην περίπτωση του Αιβάζη δεν έχουμε να του προσάψουμε τίποτα αρνητικό. 
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που φέτος κατάφεραν να γράψουν ιστορία σε αυτό τον σύλλογο και να δίνουν πρότυπα σε νεαρούς αθλητές μας".
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τα λέμε αθλητικά