Κρέμασε την σφυρίχτρα του ο Ροΐδος

04 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
Είναι από τος πιο έμπειρες σφυρίχτρες που έχει ο νομός της Ροδόπης στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Ρόιδος εδώ και πολλά χρόνια έδωσε την δική του πινελιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους διεκπεραιώνοντας τα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φέτος τον είδαμε να διευθύνει ματς που πραγματικά έκαιγαν και στην πρώτη κατηγορία αλλά και στην δεύτερη. Όπως είναι λογικό και επόμενο οι απόψεις πάνω στο πρόσωπο του ρέφερι είναι αντικρουόμενες με τις περισσότερες βέβαια να βρίσκονται στην θετική πλευρά. Χθες τον είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.
Δεν ήταν μόνο το τέλος της σεζόν για την πρώτη ερασιτεχνική αλλά το τέλος της διαιτητικής καριέρας του Ρόιδου που είχε και τα πάνω αλλά και τα κάτω της. Παρουσία της γυναίκας του αλλά και της κόρης του διαιτήτευσε για τελευταία φορά παιχνίδι ποδοσφαίρου ή τουλάχιστον έτσι μας ανέφερε. Θα είναι πλήγμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η απουσία του συγκεκριμένου μιας και μιλάμε για έναν από τους πιο ψύχραιμους διαιτητές. Ο σύνδεσμος των διαιτητών Ροδόπης θα αισθανθεί σίγουρα την απώλειά του από εδώ και πέρα εφόσον εμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει. Προσωπικά τον γνωρίζω πολλά χρόνια και όσο περνούσε το διάστημα η θετική μου άποψη για τον ίδιο γινόταν όλα και πιο έντονη, ιδίως όταν απομακρύνθηκα από το κομμάτι του παράγοντα ομάδας. Κλείνοντας να αναφέρω ότι από ατυχία και λόγω ηλικίας, μάλλον, δεν τον έχουμε δει σε μεγάλο επίπεδο. Καλή τύχη ρέφ….
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Rodopi Sports είναι ένα site το οποίο ασχολείται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εδώ και 5 χρόνια περίπου. Ο αθλητικός κόσμος της Ροδόπης το γνωρίζει καλά. Ασχολούμαστε κυρίως με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς για τους επαγγελματίες υπάρχουν πολλά βήματα. Οι ερασιτέχνες αθλητές όμως τόσα χρόνια στερούνταν λόγου. Μέσω του Rodopi Sports λοιπόν γίνεται ο φίλαθλος κόσμος της Θράκης γνώστης του τι συμβαίνει στον πρωτογενή αθλητισμό της περιοχής μας. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον αγώνα είναι όλοι όσοι βάζουν ψυχή και χρόνο για τον αθλητισμό. Τουρνουά, βραβεύσεις, βιντεοσκοπήσεις κτλ είναι λίγα από αυτά που έχει κάνει το site προσπαθώντας να προωθήσει τον αθλητισμό της περιοχής μας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά…