Σκορ και θέαμα στο Ενωσιακό

07 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από   Καλφόπουλος Χάρης
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι-γιορτή που έλαβε  χώρα στον γήπεδο του Ραδιοφωνικού η μεικτή της ΕΠΣ Θράκης γνώρισαν την ήττα από την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των παίδων το 2009 με 2-5. Το παιχνίδι είχε αρκετό θέαμα, 7 γκολ και χάρισαν ωραίες στιγμές στους ελάχιστους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το παιχνίδι διηύθυνε ο κ. Κουμπαράκης με βοηθούς τους κ. Χαρίτση και  κ. Δημητριάδη. Το highlight της βραδιάς δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γκολ που πέτυχε ο Τσίπης σε πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος και ξεσήκωσε την κερκίδα αλλά και τους πάγκους των 2 ομάδων. Το παιχνίδι έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου της ΕΠΣ κ. Γαβριηλίδη ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν και προπονητές που πρωταγωνίστησαν φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Για την ιστορία τα γκολ της πρωταθλήτριας Ελλάδος πέτυχαν οι : Σιδηρόπουλος, Γιαννατσικίδης, Βιόπουλος, Βοινιάδης  και Τσίπης ενώ για την μεικτή της ΕΠΣ Θράκης σκόραραν οι Γαλεάδης και Καραθανάσης. 
Για την μεικτή Θράκης αγωνίστηκαν οι : (Πρ. Κουτσογιάννης) Τασίδης, Πότσης, Τζιαφάλιας, Μόσχος, Ταμάμης, Φλέγγας, Κυπιρτόγλου, Ερκάν, Αντωνιάδης, Γαλεάδης, Χουσείν Χιλμά, Ντεμιρτσίδης, Κορωνάκης, Καραθανάσης, Αμοιρόπουλος,Αχμέτ Σαμήρ.
Για τους πρωταθλητές του 2009 αγωνίστηκαν: (Πρ. Γεμεντζής) Αράπογλου, Ανδρίκου, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κεχαγιάς, Φαρασόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Βιόπουλος, Σιδηρόπουλος, Βοινιάδης, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Τσίπης, Σιδηρόπουλος
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τα λέμε αθλητικά