Το ποδόσφαιρο μας ενώνει

05 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από   Καλφόπουλος Χάρης
Το 2ο Τουρνουά RODOPISPORTS ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 4 Ιουνίου και ώρα 6.00 μ.μ στο γήπεδο του Σιδηροχωρίου και μας έδωσε πολλά μηνύματα με το πιο ηχηρό από αυτά το σημαντικότερο : Την ενότητα. 
Οι επίλεκτοι του νομού μας βρέθηκαν  απέναντι σε μια ομάδα η οποία φυσικά έχει αποδείξει την ικανότητα και το ταλέντο της πανελλαδικά αλλά και εκτός συνόρων. Από την άλλη οι δικοί μας παίκτες αγωνιζόμενοι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα αλλά και παίζοντας πρώτη φόρα όλοι μαζί ως ομάδα στάθηκαν επάξια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και υπό τις οδηγίες του κ. Μπόζη δικαιολόγησαν επάξια τον τίτλο των «επίλεκτων» . Η ήττα φυσικά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς το σημερινό παιχνίδι ήταν μια γιορτή και εννοείτε πως το να αγωνίζονται απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος, είναι ένα  μεγάλο σχολείο για όλους τους παίκτες. 
Παρόλα αυτά οι επίλεκτοι της Κομοτηνής πήραν μια μεγάλη νίκη εκτός γηπέδου. Απέδειξαν σε όλους εμάς ότι η αντιπαλότητα κρατάει 90 λεπτά και είναι καθαρά αγωνιστική και πως όταν ο στόχος είναι κοινός όλοι μαζί γίνονται μια γροθιά και αφήνουν πίσω τους χρώματα και φανέλες. Όλα τα παιδιά σήμερα ήταν μια παρέα, μακριά από το άγχος του πρωταθλήματος, μακριά από αποδοκιμασίες και βρισίδια, μακριά από κριτές και προπονητές του καναπέ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βλέπουμε τις εικόνες αυτές και σε αγώνες πρωταθλήματος και θα ανεβάσουμε όλοι μαζί (και οι εντός και οι εκτός αγωνιστικού χώρου) το ποδόσφαιρο της Κομοτηνής ένα επίπεδο παραπάνω. 
Κλείνοντας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης για την τιμή την οποία μας έκανε με την συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά-γιορτή και φυσικά ένα τεράστιο μπράβο στα 22 δικά μας παιδιά που στάθηκαν επάξια και έδειξαν ότι το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής διαθέτει πολύ ταλέντο.
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τα λέμε αθλητικά