-->

Ντέρμπι με μονόδρομο την νίκη

18 Νοέμβριος 2016 Γράφτηκε από   Σκιαδάς Γιώργος
Στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ ανδρών στο Β’ όμιλο, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις ΑΕ Κομοτηνής και ΓΕ Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 8μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής ερχόμενες και οι δυο με ήττες από τις δύο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος . Έτσι λοιπόν ,οι δύο ομάδες έχουν πολλά να αποδείξουν για το φετινό σύνολο τους, αρχικά η ΑΕ Κομοτηνής δεν επιθυμεί άλλη απώλεια βαθμών στην έδρα της , ο προπονητής της κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίχτες του ,με μόνη διαφορά από τον προηγούμενο αγώνα με τον Μακεδονικό την προσθήκη του βασικού πασαδόρου της ομάδας Τάσου Δαλδαβερένη( που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία) .
‘’θέλουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς για να πλασαριστούμε και πάλι στις καλές θέσεις του πρωταθλήματος , θα κάνουμε τον καλύτερο αγώνα μέχρι τον επόμενο’’ δηλώνουν χαρακτηριστικά οι παίχτες της ΑΕ Κομοτηνής.  
 
Ανέστης Γιαννακόπουλος: «Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν δύσκολα με δύο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Δικαίως χάσαμε, δε παίξαμε τόσο καλά. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, η ομάδα θα είναι πλήρης καθώς θα επιστρέψουν οι τραυματισμένοι παίκτες. Πιστεύω ότι, η σκληρή προπόνηση θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πάρουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς».
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τα λέμε αθλητικά