-->

Ήττα για την Α.Ε. Κομοτηνής

12 Δεκέμβριος 2016 Γράφτηκε από   Σκιαδάς Γιώργος
Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στην Α2 Βόλεϊ Ανδρών, η ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής φιλοξένησε την ομάδα του Νέστωρ Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής. Οι παίκτες του κ. Γιαννακόπουλου εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έτσι ηττήθηκαν με 0-3 σετ! Αντίθετα η ομάδα του κ. Αντρέϊ Κράβαρικ η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογία έχοντας χάσει μόλις ένα σετ στους προηγούμενους αγώνες, έπαιξε πολύ ωραίο βόλεϊ και έφυγε με τους τρεις βαθμούς. Υπήρξε παρουσία 100 περίπου φιλάθλων στο κλειστό της Κομοτηνής.
 
Στο πρώτο σετ και στις αρχές, οι φιλοξενούμενοι πορευόντουσαν στο σκορ όμως ισοφαρίστηκαν σε 12-12. Έπειτα με ένα σερί 0-5 πήραν κεφάλι στο σκορ και τελικά κατέκτησαν το σετ με 18-25 σε 22’ λεπτά.
Δεύτερο σετ και πάλι ντέρμπι το παιχνίδι στην αρχή,  όμως με ένα μικρό σερί ο Νέστωρ στα μέσα του σετ, πήρε προβάδισμα στο σκορ. Έτσι κατάκτησε το σετ με 13-25 σε 19’ λεπτά.
Τρίτο σετ, κάπου στα μισά οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν το τρίποντο πραγματοποιώντας ένα σερί 0-5 και τελικά κατέκτησαν το σετ με σκορ 15-25 σε 20’ λεπτά.
Διαιτησία: Α’ Δήμου και Β’ Στερίοπουλος
 
 
 
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τα λέμε αθλητικά