Όλα ανοικτά για την κορυφή

21 Μάρτιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
Ένα από τα πιο συναρπάστηκα πρωτάθλημα πραγματοποιείται φέτος στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Αν και απομένουν τρείς αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια , οι τέσσερις ομάδες που είναι κοντά στην κορυφή έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους ότι μπορούν να καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα την σεζόν 2016-17. Μ.Αλέξανδρος, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών θα κονταροχτυπηθούν για μια θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική. Ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναμένει με ανυπομονησία την διαδικασία των play off όπου εκεί θα γίνουν, όπως φαίνεται, τρομερά πράγματα.
Ενδεχομένως να δούμε τις ομάδες ή κάποιες από αυτές να παλεύουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για το πολυπόθητο εισιτήριο. Και αυτό το λέμε διότι αυτή  την εποχή οι  παραπάνω ομάδες είναι ικανές για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο φορμαρισμένος Ίασμος θα βγει πρώτος ή το Κόσμιο θα συνεχίσει στην μέτρια απόδοση του τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Δόξα έχει μπει για τα καλά στο κόλπο και μάλιστα έπειτα από την μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Ελπίδας. Αυτά τα ματς  χρειάζονται να έχεις εμπειρία από τέτοια καυτά παιχνίδια κάτι που έχει η ομάδα του Χαριτόπουλου από τα πολλά χρόνια στην Δ’ Εθνική , τότε.
Μακάρι και στο τέλος του πρωταθλήματος να μιλούμε για ωραία παιχνίδια και ωραίες αναμετρήσεις που θα διαφημίζουν το πρωτάθλημα της ΕΠΣ. Μακάρι να υπάρχουν ήρεμα ματς χωρίς αναταραχές, μέσα ή έξω από τα γήπεδα ή ακόμα περισσότερο χωρίς να βρίσκονται κάποιοι να επιφορτίζουν τα παιχνίδια χωρίς λόγο. Ας κερδίσει ο καλύτερος αλλά και το ποδόσφαιρό μας.
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Rodopi Sports είναι ένα site το οποίο ασχολείται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εδώ και 5 χρόνια περίπου. Ο αθλητικός κόσμος της Ροδόπης το γνωρίζει καλά. Ασχολούμαστε κυρίως με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς για τους επαγγελματίες υπάρχουν πολλά βήματα. Οι ερασιτέχνες αθλητές όμως τόσα χρόνια στερούνταν λόγου. Μέσω του Rodopi Sports λοιπόν γίνεται ο φίλαθλος κόσμος της Θράκης γνώστης του τι συμβαίνει στον πρωτογενή αθλητισμό της περιοχής μας. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον αγώνα είναι όλοι όσοι βάζουν ψυχή και χρόνο για τον αθλητισμό. Τουρνουά, βραβεύσεις, βιντεοσκοπήσεις κτλ είναι λίγα από αυτά που έχει κάνει το site προσπαθώντας να προωθήσει τον αθλητισμό της περιοχής μας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά…