-->

Μεγάλες επιδώσεις για τον ΠΑΣ

14 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από  
Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού διοργάνωσαν τους αγώνες στίβου με την επωνυμία «12ο GRAND PRIX ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 2017», όπου ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έδωσε παρών.
Ο σπρίντερ του συλλόγου Γιάννης Δουλγέρης τερμάτισε 2ος στην κούρσα των 100μ με 10’’ 96 και με αντίθετο άνεμο -1,70 αλλά και στα 200μ. επίσης 2ος με χρόνο 22’’11.
Εκπληκτική εμφάνιση έκανε η  Ματίνα  Μάρκου  συντρίβοντας  το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ και τερματίζοντας  2η με χρόνο 59’’87.
Πολύ κοντά στο όριο για το Πανευρωπαικό για δεύτερη φορά έφτασε και η Άλκηστις Γεωργίου με τη 2η θέση της στα 100μ με εμπόδια και χρόνο 13’’92 με αντίθετο άνεμο -1,4.
Φετινό ρεκόρ όμως και για τον εμποδιστή Παπαδόπουλο Κοσμά που με τον δεύτερο αγώνα του-  κατάφερε να τερματίσει 4ος  στα 400μ με εμπόδια και να δείχνει έτοιμος για τον τελικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα.
Κακή εμφάνιση και μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η άλτρια του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής  Μάρα Κουκούτση με άλμα στα 5.55μ και την 7η θέση.
Περίοδος αγωνιστικού πυρετού για την κορυφαία αθλητική ομάδα της Θράκης, μια και το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα αλλά και το Νέων Α/Γ  στην Λάρισα, είναι οι επόμενοι στόχοι, και το μεγάλο στοίχημα για τον Χρήστο Τσιπουρίδη και την Tsipteam του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής!

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
480 K2_VIEWS

Το Rodopi Sports είναι ένα site το οποίο ασχολείται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εδώ και 5 χρόνια περίπου. Ο αθλητικός κόσμος της Ροδόπης το γνωρίζει καλά. Ασχολούμαστε κυρίως με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς για τους επαγγελματίες υπάρχουν πολλά βήματα. Οι ερασιτέχνες αθλητές όμως τόσα χρόνια στερούνταν λόγου. Μέσω του Rodopi Sports λοιπόν γίνεται ο φίλαθλος κόσμος της Θράκης γνώστης του τι συμβαίνει στον πρωτογενή αθλητισμό της περιοχής μας. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον αγώνα είναι όλοι όσοι βάζουν ψυχή και χρόνο για τον αθλητισμό. Τουρνουά, βραβεύσεις, βιντεοσκοπήσεις κτλ είναι λίγα από αυτά που έχει κάνει το site προσπαθώντας να προωθήσει τον αθλητισμό της περιοχής μας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά…