-->

Αποχώρισε ο Σάββας Αϊβάζης από τον Μέγα

06 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
Μια επιτυχημένη πορεία του Σάββα Αϊβάζη στην φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Οι δυο πλευρές συμφωνήσαν να λήξουν την συνεργασία τους χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι θυμού ανάμεσα τους. Μπορεί να υπήρχε το λεγόμενο διαζύγιο ωστόσο ακόμα και τώρα οι σχέσεις των δυο είναι πολύ καλές. Ο Σάββας Αϊβάζης ευχαρίστησε όλους σε αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε από τις αρχές του Αυγούστου.  
«Μετά από συζήτηση που ανοίξαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μεχμέτ Ομέρ καταλήξαμε στην λήξη της συνεργασίας μας. θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο-φίλο τον πρόεδρο του συλλόγου αλλά και δύο παράγοντες χωρίς να πω τα όνομα τα τους για την απέραντη εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Ευχαριστώ τους παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου που συνεργάστηκα με τους οποίους πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο. Πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους τους Ιάσμου που ήταν διπλά μας.  
Ευχαριστώ πολύ Μέγα Αλέξανδρε Ιάσμου». 
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Rodopi Sports είναι ένα site το οποίο ασχολείται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εδώ και 5 χρόνια περίπου. Ο αθλητικός κόσμος της Ροδόπης το γνωρίζει καλά. Ασχολούμαστε κυρίως με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς για τους επαγγελματίες υπάρχουν πολλά βήματα. Οι ερασιτέχνες αθλητές όμως τόσα χρόνια στερούνταν λόγου. Μέσω του Rodopi Sports λοιπόν γίνεται ο φίλαθλος κόσμος της Θράκης γνώστης του τι συμβαίνει στον πρωτογενή αθλητισμό της περιοχής μας. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον αγώνα είναι όλοι όσοι βάζουν ψυχή και χρόνο για τον αθλητισμό. Τουρνουά, βραβεύσεις, βιντεοσκοπήσεις κτλ είναι λίγα από αυτά που έχει κάνει το site προσπαθώντας να προωθήσει τον αθλητισμό της περιοχής μας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά…