-->

Μεχμέτ Ομέρ: Ο Σάββας είναι σαν ο μεγάλος αδερφός μου

08 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από την διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου σε όσα  είπε ο τεχνικός κ. Σάββας Αϊβάζης με την αποχώρησή του από το σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι χθες ο προπονητής ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους της φετινής πορείας του Μέγα στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής. Σήμερα ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου μας εξέφρασε τον θαυμασμό αλλά και την ικανοποίηση του για την συνεργασία αυτή. Αναλυτικά ανέφερε.
"Είμαστε ευχαριστημένοι για την συνεργασία που είχαμε φέτος με τον Σάββα Αϊβάζη. Από την αρχή και μέχρι το τέλος είχε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Πρώτοι στην κανονική περίοδο αλλά και φιναλίστ του τελικού κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Για τον πρόεδρο κ. Μεχμέτ Ομέρ θα μείνει αξέχαστη αυτή η συνεργασία με τον ίδιο να τον θεωρεί ως μεγάλο αδερφό. Μπορεί οι δρόμοι μας να χώρισαν αλλά να ξέρει ο ίδιος Σάββας Αϊβάζης ότι η πόρτα του Μέγα θα είναι πάντα ανοιχτή διότι πέραν ότι είναι καλός προπονητής είναι και εξαιρετικός ως άνθρωπος. Δυστυχώς στην ζωή υπάρχει και το τέλος που στην περίπτωση του Αιβάζη δεν έχουμε να του προσάψουμε τίποτα αρνητικό. 
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που φέτος κατάφεραν να γράψουν ιστορία σε αυτό τον σύλλογο και να δίνουν πρότυπα σε νεαρούς αθλητές μας".
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Rodopi Sports είναι ένα site το οποίο ασχολείται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εδώ και 5 χρόνια περίπου. Ο αθλητικός κόσμος της Ροδόπης το γνωρίζει καλά. Ασχολούμαστε κυρίως με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς για τους επαγγελματίες υπάρχουν πολλά βήματα. Οι ερασιτέχνες αθλητές όμως τόσα χρόνια στερούνταν λόγου. Μέσω του Rodopi Sports λοιπόν γίνεται ο φίλαθλος κόσμος της Θράκης γνώστης του τι συμβαίνει στον πρωτογενή αθλητισμό της περιοχής μας. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον αγώνα είναι όλοι όσοι βάζουν ψυχή και χρόνο για τον αθλητισμό. Τουρνουά, βραβεύσεις, βιντεοσκοπήσεις κτλ είναι λίγα από αυτά που έχει κάνει το site προσπαθώντας να προωθήσει τον αθλητισμό της περιοχής μας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά…