-->

Ο Μπάχα στους Προσκυνητές

17 Ιούνιος 2017 Γράφτηκε από   Σκουταρίδης Γιώργος
 Χθες το βράδυ Μπαχαρίδης και Δόξα Προσκυνητών συμφώνησαν να πορευτούν μαζί για την νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής. Ο Νίκος Μπαχαρίδης είναι γνώστης αυτής της κατηγορίας αφού έχει διατελέσει με επιτυχία στον Έβρο Σουφλίου, στην  Χιλή αλλά και σε άλλες ομάδες του ίδιου επιπέδου. Βεβαίως τα περασμένα έτη ήταν στις υποδομές του Πανθρακικού ενώ την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων με μια αξιόλογη πορεία στην Α’ Ερασιτεχνική. Αυτή η κίνηση της διοίκησης των Προσκυνητών θα φέρει αρκετές αλλαγές και στο έμψυχο δυναμικό αλλά και στο προπονητικό κομμάτι της ομάδας. Ο Πουρλιάκας Γιάννης γίνεται Τεχνικός Διευθυντής ενώ ο Πουλακίδας Δημήτρης θα είναι ο Γενικός αρχηγός. Ο Νίκος Μπαχαρίδης θα έχει δίπλα του  ως γυμναστή τον Φλώρο Ανδρέα, που ήταν μαζί και στον Σπάρτακο.
Η ανάληψη καθηκόντων από το Νίκο Μπαχαρίδη δεν θα είναι μια εφήμερη συνεργασία  αφού οι άνθρωποι του συλλόγου βλέπουν στο πρόσωπο του Μπαχαρίδη μια συνεργασία πενταετούς πλάνου με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες να έχουν την ευκαιρία τους να διακριθούν από την δύσκολη κατηγορία. Ήδη ο τεχνικός έχει πιάσει  δουλειά φτιάχνοντας το ρόστερ. Βέβαια πρωταρχικός στόχος είναι να κρατηθούν όλοι οι παίκτες από την περασμένη χρονιά που τα πήγαν και πολύ καλά. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις των περσινών ποδοσφαιριστών βάζοντας και φρένο στις κουβέντες που ακούγονται όλο αυτό το διάστημα. 
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Rodopi Sports είναι ένα site το οποίο ασχολείται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εδώ και 5 χρόνια περίπου. Ο αθλητικός κόσμος της Ροδόπης το γνωρίζει καλά. Ασχολούμαστε κυρίως με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς για τους επαγγελματίες υπάρχουν πολλά βήματα. Οι ερασιτέχνες αθλητές όμως τόσα χρόνια στερούνταν λόγου. Μέσω του Rodopi Sports λοιπόν γίνεται ο φίλαθλος κόσμος της Θράκης γνώστης του τι συμβαίνει στον πρωτογενή αθλητισμό της περιοχής μας. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον αγώνα είναι όλοι όσοι βάζουν ψυχή και χρόνο για τον αθλητισμό. Τουρνουά, βραβεύσεις, βιντεοσκοπήσεις κτλ είναι λίγα από αυτά που έχει κάνει το site προσπαθώντας να προωθήσει τον αθλητισμό της περιοχής μας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά…